OVER ONS

Zetpro Zaltbommel Over ons

WIE ZIJN WIJ?

Zetpro

Zetpro is in 2017 opgericht en produceert zetwerk voor de afwerking van uw project. Zetwerk is te bestellen in staal, aluminium en roestvrijstaal. Daarnaast is het geen probleem om het zetwerk te laten ponsen of te laten verzwaren. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen staat flexibiliteit voor op bij Zetpro. Komt u er 's middags achter dat u de volgende dag zetwerk nodig heeft? Geen probleem! Zetpro zal er alles aan doen om het zetwerk te volgende dag gereed te hebben. Deze flexibiliteit wordt verzekerd door onze medewerkers die dag in, dag uit keihard werken. 

Ligging

Zetpro is sinds juli 2019 gevestigd in Zaltbommel, een centrale ligging in Nederland. Met de omliggende snelwegen de A2 en de A15 bereik je gemakkelijk ons pand. Dit maakt het makkelijk om uw zetwerk zelf op te halen op ons adres Ambacht 3 in Zaltbommel. Liever zelf uw zetwerk op locatie laten bezorgen? Dat is geen probleem! Zetpro neemt deze zorg volledig uit handen en zorgt er voor dat het zetwerk op tijd en op de juiste locatie wordt geleverd. 

Online Zetwerk bestellen?

We hebben hard gewerkt aan een webshop. Sinds 2022 is onze eigen bestelwebsite online; wwww.zetterijonline.nl .

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om zetwerk te bestellen. In slechts 6 eenvoudige stappen kies u het gewenste zetwerk, de materialen, afwerkingen etc, vult uw gegevens is, rekent de bestelling af en maakt u een afspraak voor het afhalen. 

Personeel

Zetpro werkt met een jong, maar ervaren team. Er is tijdens openingstijden altijd een ervaren aanspreekpunt aanwezig, zodat we op ieder moment van de dag onze klanten maximaal van dienst kunnen zijn. Wij zijn dan ook erg trots op ons team en hun inzet voor Zetpro. Samenwerken als een team, voor een doel.